Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05-05-2011 Torsdag. En dikt skriven om berusning under berusningens påverkan.


Jag sänker en öl!!

Stilla sjunker ölen in i kroppen
och stilla susar vinden
kring de kala grenarna.

Vi är på gång igen.
En sommar är på väg.
Då vi låter ölen
svalka i värmande sol.

Hårdrocken strilar avlägset
från en bilradio
och jag sitter här
och sänker ännu en öl,
för alla varma dagar
och för alla goda förhoppningar.

Smaken av glädje
väcker min tunga

för att åter jubla över

livet.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-06 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP