Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt du begär.

jag har så mycket jag vill säga

alla känslor jag vill förklara.

hur kommer det sig då

att jag aldrig finner orden?



Ännu en natt

har jag vaknat och tittat på dig.

Förbluffats över din skönhet

trollbunden av dina andetag.



Jag kysser din panna ömt

och hoppas du inte vaknar.

Hade jag kunnat

skulle jag gett dig allt du begär.



Du vaknar till

sträcker dig efter mig.

Kylen jag känt

försvinner på en gång.



Hade jag kunnat

skulle jag gett dig allt du begär.

Men jag vet

att du är glad



så länge vi två

är en.




Fri vers av desideratum
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-06 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

desideratum