Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rakning


de nakna kvinnorna
som rycker bort
dina kroppshår
ett efter ett
och tvinnar dem
till en snara
har ingen brådska

de kommer från framtiden
så för dem
står tiden stilla




Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-06 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP