Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här finns bägge barnbarnen på bild Elina och Yuuki som befinner sig i Nara i Japan - nära Osaka Japans gamla huvudstad - uppklädda till första dag på dagis och skolstart.


Barnbarnen i Japan.

Jag hade mera nöd för Dig Elina då det inte förekommer inskolning för dagis i Japan. Dagarna långa och Du kunde inte så mycket japanska som Din storebror.

Du Elina står mitt hjärta speciellt nära som är så lik mig då jag var barn i både utseende och sätt. Envis till max men på ett positivt vis.

...men allt har gått bra efter en månad - enligt mamma - och min oro var obefogad som så ofta.

Dock tröstade det mig att höra Er säga i telefonen att Ni längtar tillbaka till Sverige.

Så självisk tillåter jag mig att vara att jag hoppas att denna längtan ska bestå.

Era fiskar har det bra hos mig men fisken Lars saknar samtalen med Dig Yuuki säger han:-)...och han undrar var Du tagit vägen?

Kusin Isaac pratar om Er varje gång han kommer över på sin cykel och drömmer och pratar om Er närvaro här snart igen.

Ni ska bara veta hur välkomna Ni är tillbaka och hur dockor, service med bestick, barnspisel med smågrytor och kastruller, lera, färger, DVD, video och legolåda väntar på Er hemma hos mig.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-05-07 12:09



Bookmark and Share


  Maria T
Så fina barnbarm.
Så långt borta.
Längtan
2011-05-17

  Osvalds_Dotter VIP
varma tankar och kärleksfull saknad.
Värmer mitt hjärta att läsa.
//Jenny
2011-05-08

  mare VIP
Känner igen din känsla..
2011-05-07

  En strimma av guld
Blir varm när jag läser din dikt. Känner den innerliga längtan efter de dina.
2011-05-07

  Eva Helene VIP
Hjärtevarmt och innerligt! Och fotot är så underbart!
2011-05-07

    ej medlem längre
Kärleksfull längtan, kan bara botas med närvaro . . .
2011-05-07

  Eva Langrath VIP
Längtan från hjärtat
2011-05-07

  walborg
Vilken längtanstid!!!
2011-05-07

  anits VIP
Saknaden efter barnbarnen känns
så väl i din dikt
2011-05-07

    maija tuori
Saknad ..kärlek..till Dina käraste ....tilltalar mycket ...känner igen mig..tankarna gick till Lisa Sandells dikten "Modersvingen "som jag tänkte lyssna ...tolkat av Carola.
2011-05-07

  Drömfångare
En fin, kan man säga, hyllningsdikt :)
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP