Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lever du?

Tror du att du står sadigt på denna jord,
vänta du bara...
Ditt liv kan för ändras på en sekund,
inget här i livet varar föralltid.
Finns inget som heter förevigt,
det är bara ett ord vi säger,
för vi vill att det ska vara så.
Allt har ett slut,
till och med livet.
Min fråga till dig är då,
lever du?
Lever du fullt ut,
tar du hand om dig,
och andra omkring dig,
eller hänger du i luften,
och väntar på att nått ska hända?
Du skapar dina egna händelser,
du styr ditt liv du vill att det ska va.
Endast du kan ge denna frågan ett svar,
så ta ditt liv på allvar.




Fri vers av Ann-sofie.
Läst 552 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-07 12:53



Bookmark and Share


  Anna*
Tankeväckande omruskning som kan behövas emellanåt! Applåderar
2011-05-09

  cilax VIP
fint, argt, längtansfullt
2011-05-07

  Drömfångare
Mycket tänkvärt!
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Ann-sofie.
Ann-sofie.