Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De hjälper som synes mamma i köket. Kökshjälpredorna Sanna och Wilma.


Två av mina åtta barnbarn

Herrens nåd varar för alltid över dem som hänger sig åt Gud "och hans rättfärdighet intill barnbarn."

Inspiration från Psaltaren.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-05-07 22:06



Bookmark and Share


  Maria T
Vacker text och
ljuvliga barnbarn
2011-05-17

    ej medlem längre
Åtta mirakler - grattis!

Själv får jag nöja mig med "bara" fem. :-)
2011-05-09

  anits VIP
En underbar bild
2011-05-08

  poetryGirl
så söta
jag har bara ett
2011-05-08

  Osvalds_Dotter VIP
Vilken underbar bild =)
2011-05-08

    ej medlem längre
Riktiga gullungar!
2011-05-07

  mare VIP
Söta barnbarn ;)
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP