Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svavel min son

svavel och moln

tick, tack

allt som återstår

därför skaffade jag dig

tack





Fri vers av Jonjovan
Läst 391 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-12-25 17:33



Bookmark and Share


  Linda Antoinette
Jag tycker om den, man måste tänka liksom...
Jag kanske inte förstår den, men med fantasi kan man ju tolka
den på en massa olika sätt. Det är väl det jag gillar, den är inte inom någon speciell genre liksom..
2006-01-23

  Molgan
jag gillar ju detta, just för att jag inte förstår, eller det kanske jag gör - om det är poesi eller ej? spelar väl ingen roll på en sida som den här!
2006-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Jonjovan
Jonjovan