Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hopprepet

den tynar bort som vinden av en surrande mygga
för varje dag som går
är hopprepet lite mindre elastiskt
och innan man visste ordet av
snurrade det aldrig mer




Fri vers av Jonjovan
Läst 547 gånger
Publicerad 2006-08-03 18:55



Bookmark and Share


    Ling
Då kan man alltid klippa av det och skaffa ett nytt.
Om man har en sax och pengar, det vill säga.
Snyggt skrivet.
2007-01-31

  Mangal VIP
Det här riktigt bra och manar till eftertanke. Åtminstone hos mig. Var rädd om barnasinnet - det är vad texten säger mig. Och så andas den sorg över alla grå vuxna som dör inombords av bortglömd lek.
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Jonjovan
Jonjovan