Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ger aldrig mig själv en ärlig chans

jag ger aldrig mig själv en ärlig chans
låter andra se det dom vill se

jag är tjejen som är tyst och blyg
jag är tjejen som aldrig gör fel
jag är hon som alltid syns och hörs
jag är hon som gör allting fel
jag är kvinnan som är mogen och förstående
jag är kvinnan som redan vet vem hon är
jag är den omogna, vilsna

jag ger aldrig mig själv en ärlig chans
låter dig tro jag är perfekt för dig

jag kan vara vacker och impulsiv
jag kan vara ful och okontrollerad
jag kan vara snygg och svårflörtad
eller grotesk och villig

om jag gav mig själv en ärlig chans
får jag dig förstå att det finns mer på djupet

om jag gav mig själv en ärlig chans
rev jag mina vackra murar

jag skulle vara hon som är mer på insidan
hon som är smart bara hon vill
hon som är stark i sig själv
tjejen som inte behöver känna sig vacker
tjejen som inte alltid är alla tillags
kvinnan som ännu inte riktigt hittat sig själv
men är man bara ärlig är det okej




Fri vers av S.N.
Läst 535 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-09 00:59



Bookmark and Share


  Rasehorn
Jag instämmer med AA ....jag känner igen mig endel i denna text.
2011-05-09

    AA VIP
Fint skriftat. Det kan väl alltid vara värt att ge sig själv en chans.
2011-05-09
  > Nästa text
< Föregående

S.N.
S.N.