Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtande sensuella läppar

Längtande sensuella läppar
Som klättrar över naken hud
Inbjudande och tindrande ögon
Som letar sig fram bakom svallande hår
Natten är ung men mörkret börjar falla
Fumlande fingrar
Letar sig in under tyget av siden
Tunga andetag
Och två hjärtan som pulserar som ett

Vackra framhävande nyckelben
Som blottas när tyget faller
Slanka långa ben
Trånar och slingrar sig runt
Lätt berusad men klar till sinnet
Bestämda och kontrollerande händer
Som är mjuka och svepande
Längtande sensuella läppar
Som klättrande finner varandra




Fri vers av S.N.
Läst 518 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-09 03:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mjukt och fint !
2011-05-09

    Nicklas VIP
Sensuellt, lätt erotiskt och mycket vackert!
2011-05-09
  > Nästa text
< Föregående

S.N.
S.N.