Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista smärtan.

Varför får jag denna
tomma
kalla
obehagliga
ensamma
starka känsla
även när jag har dig
intill mig.

Ångesten stiger,
hjärtat stressar &
slår allt snabbare,
tyngre.

Aj!

sista blicken
sista ljudet
sista ljuset
sista synen av dig
sista ordet
& mitt sista andetag.




Fri vers av Nytid
Läst 185 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-09 09:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och bra!
2011-05-09

  Mystica
Fenomenal!
2011-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid