Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blev allt det vackra till..



Av längtan till dig..blev allt det vackra till..

av längtan till dig..gör jag det du vill..

av längtan till dig..blir min värld upp och ner..

av längtan till dig..fylls jag av lust mer och mer..

av längtan till dig..av längtan till dig..




Fri vers av passionsblomman
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-09 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman