Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ibland måste jag skriva ner det med en gång..


Vacker dröm

Blå himmel
Bakom horisont
Väntar kallfront
Men inte än
Inte än
Nu drömmer jag verklighet
Jag svävar mellan färgerna i dina ögon

Men när det börjar blåsa
Blå himmel blir grå
Vinden blir en storm
Stormen blir en orkan
Håll om mig då

Men nu drömmer vi verklighet
Vi svävar mellan färgerna i en solnedgång





Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 429 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-09 16:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra text med fina metaforer -
2011-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg