Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävulens arkitektur




Jag skriker musiken ur tonerna
under min hud
Modern av ångest
föder sina ungar i mina lungor

Jag skriker
Du skriker


Stirrar in i djupet av ett inre jag
Måste bort
Där liv har ingen möjlighet att växa

Du slår
Jag slår

Ansikten av identiteter
saknar sina kroppar
född att dö

Driven utav en brinnande impuls
skär jag min röst
i tärningar
Vandrar i repliker
smaklöst
Druknar i gråzoner

Drar i mitt hår
men fastnar bara i botten

Sluta
Du slutar inte

Huvudet roterar in i sig själv
Hånglar med pistol

Inget smakar bättre
När djävulen ändrar arkitektur




Fri vers av svarta ängeln
Läst 266 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-05-09 17:18



Bookmark and Share


  Léstat_
Otroligt bra!
2011-05-11

  Mats Henricson
Brutala ord som kunde gälla hela den omvärld som vi har runt omkring oss ! Inte nog med det , Djävulen har ,dessutom, en väldig "Arkitektkår" som assisterar honom här på Tellus ! Och dessa är INTE alltid så lätta att identifiera !
2011-05-11

  Mystica
Fantastiskt bildspråk!
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln