Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ut o in, bak o fram


Trött på skitsnacket och alla djävla anklagelser



Du vränger allt till oigenkännlighet för hävdelse av egoistiska begär.

Du hånar rätten som blir bespottad och för tillfället hundhuvud bär.

Du fnyser bort varje kärleksmoln, målar svarta streck över goda ord.

Sedan drar du en vals likt en vaggande orm innan du begår dina mord.





Bunden vers (Rim) av Maximillixen
Läst 441 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-09 17:55



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
aj då, men snyggt virkat är det här, flytandes fram, ja i vaggande ton
2011-10-11

  Bibbi VIP
Suverän och känns igen.
2011-05-17

  Anna*
Du uttrycker en stark känsla. Hoppas att du får ut det ur ditt system för det är bara något som fräter och tär om man bär runt på det ♥
2011-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Maximillixen
Maximillixen