Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angels with dirty faces

Alla människor föds som änglar men somliga faller ner i smutsen




Övriga genrer av E-rik08
Läst 535 gånger
Publicerad 2005-12-25 23:59



Bookmark and Share


  Cecilia Johansson
många har smuts fläckar man inte ser....
vissa texter ska vara korta
2006-10-19

    Collection
Otroligt bra, även om den är kort så fångar du så mycket.
2006-02-11

    flisan_jag
denna var jättefin. :)
visste inte att du skrev.. :P
puss!
2005-12-30

  Mårten
tragiskt men sant.
2005-12-26
  > Nästa text
< Föregående

E-rik08
E-rik08

Mina favoriter
Död December