Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varumärke

stor är människans strävan
att vara någon annan
för det verkar lättare
 än att vara sig själv





Fri vers av Fredric
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-11 08:09



Bookmark and Share


  Ex¤animo
skal, är så lätta att bära, och går att byta ut...
2011-05-11

  Herr Funderare
Japp, man försöker lätt fly från sig själv.
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric