Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack, vännen



Jag som skrev om smärtan
om pojken

jag som talade
med dig
om allt mitt onda

Du som lyssnade
till mig

du som förstod
min smärta

det  var aldrig svårt
för dig

att knulla med pojken

som jag grät för



Och du som sa dig
vara min vän




Dagbok av Smultris
Läst 634 gånger
Publicerad 2005-12-26 02:36



Bookmark and Share


  MonaLisa
Raka, rena ord. Känns ärligt och sant som ett åsknedslag.
2006-01-01

    tändsochslocknar
jag tycker om ditt raka sätt att skriva. det du berättar om gör för ont.
2005-12-29

  Manal
en öppen dikt. som talar om verkligheten tyvärr.
2005-12-27

  Bevingad
Aj, vännen.... AJ
rakt i hjärtat, som en spjut.
jag har oxå smakat bitterheten,
ilskan och fått hjärtat brutet.
Ja, du vet....

tack för att du delar med dig.
det hjälpte mig, hoppas det hjälper dig.
2005-12-26

  Laijza
En härlig, spydighet..med bittra inslag. Budskapet når fram. Och innehållet i dikten är skört och sårbar handling...som når fram i tydlighet..
2005-12-26

    Cajsa
Tack för att du delar med dig utav denna smärta som du känner. En del vänner visar att de oftast inte är vänner på riktigt. De flesta är dock riktiga vänner. Förstår hur du känner.
2005-12-26

  Charly
Vännen, du är sårad. Ditt diktspråk har förändrats och på något sätt gillar jag det här. Du blottar dig för oss. Du öppnar upp dig. Det är en väldigt hård och tragisk dikt om vänskap som gör ont. Jag har full förståelse för din ilska och ledsamhet. Tänker på dig...
2005-12-26

  mariann
Svek. Sånt gör ont och smärtan blir dubbel.
2005-12-26

  Anna H
Gör vad du vill men ljug inte om det, så känner jag när jag läser det här. Hade hon bara sagt var hon höll på med så hade du ju vetat, då hade alt varit annolunda. Man kan låta en vän göra det mesta men just att ljuga är nog oftast att gå över gränsen.
2005-12-26

    jahapp
Hoppas verkligen dom här inte e hämtade från verkligheten!

Hur som helst - snyggt skrivet i alla fall!
2005-12-26

  rebecca d
men...ännu mer smärta...att bli förrådd av sin vän...usch
2005-12-26
  Smultris
Smultris