Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid är inte aldrig! ~

Han är dåtid.
Jag är nutid.
Hon är framtid.
Vi är livets tid.

Han är vår.
Jag är sommar.
Hon är höst.
Du är vinter.

Vi är
väder,
tid &
vänner.

Tider kommer,
tider går.

Väder kommer,
väder går.

Vänner kommer,
vänner går.




Fri vers av Nytid
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-12 10:15



Bookmark and Share


  Rasehorn
bra skrivet ,fin ! gillar den , jag får en känsla av vemod .
2011-05-15

  ULJO
Suveränt diktat om livets gång
2011-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid