Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter arbetets slut..

Nu så har jag duschat
och ätit lite mat
men sedan väntar mera
på mycket större fat
och sen den är borta
och magen blivit nöjd
då brygger jag mig kaffe
med dopp, oh vilken fröjd ;)







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-12 18:07



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
LÄNGE LEVA KaFFe Tåren !

//Jenny
2011-05-14

  ULJO
Fin lek med ord
2011-05-13

  aol
ja så fint skriftat, man ska vara nöjd,
2011-05-13

  Larz Gustafsson VIP
La dolce vita.
2011-05-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP