Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många frågor inga svar



Stig ut ur din bur. Ta av dig munkorgen. Du har inga tänder att bitas med. Klorna håller inte. Jag ser din hemsnickrade mask och vet vad du döljer i djupen. Ditt rytande är ihåligt. Din stämma spricker i mina öron även om ingen annan hör det. Så lägg dig och spinn.

Solen lockade ut insekter idag. Studerade ditt sätt att förhålla dig. Vad är det som gör dig så rasande? Vred mot döda ting och små flygfän? Självupptagen då solen samtidigt smekte tomrummet mellan oss. Såg du inte blommorna? Grönskan som fyllde mig med färg? Kände du aldrig värmen?






Prosa av Maximillixen
Läst 417 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-12 23:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Maximillixen
Maximillixen