Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget är för evigt..

Livet förändras
tiden bara går
ser mig omkring
mera jag förstår..
inget är för evigt
en dag vi borta är
tänker på mamma
och pappa jag håller kär..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-13 10:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vi vet så lite . . .
2011-05-14

  Heikki Hellman
Kloka ord!
2011-05-14

  Osvalds_Dotter VIP
Så sant, så sant.
När vi stannar upp . .
ser oss omkring . .
så kommer tankarna . .
förståelsen för sig påmind.
Tack för dina ord,
jag fick stanna upp,
läsa den flera gånger.
Den fastnade hos mig.
//Jenny
2011-05-14

  Larz Gustafsson VIP
När kroppen dör går anden in i evigheten. Himlen eller helvetet.
I mitt fall förmodligen det sistnämnda.
2011-05-13

    AA VIP
Tack för din påminnelse.
2011-05-13

  Bibbi VIP
Tack för Du minner oss.

Mina föräldrar är borta.
2011-05-13

  Mow Dean VIP
fin påminnelse.
tack.
2011-05-13

  Rise Little One
Ösa bara med kärleken till föräldrarna
Du får tillbaka ännu mer, garanterat.

Kram
2011-05-13

  ULJO
Ja det är viktift att ta en dag i taget och ta vara på det man har, plötsligt suddas allt ut och det är slut.
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP