Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Charlie och jag.

Mitt alter ego och jag har samma dröm.
Och vi krossas båda två.

Vi färdas genom tiderna som om vi varit damm.

Trots skilda liv, trots skilda vägar.
Så möts vi varje natt.

Han berättar att han korsat Atlanten och jag, att jag aldrig kommit fram.

Han är lika dålig på att gömma sig.
Som jag är på att fly.

Men han kastar pärlor i turkosa vatten, som om det vore sten.

Vi går i cirklar, stretar på åt olika håll.
Men vi har ändå samma mål.

Han har lärt sig flyga, jag försöker greppa hur man står på egna ben.

Du omfamnade oss båda.
Med din själ och med din röst.

Han älskade din famn och jag höll ditt hjärta kär.

Men vi blev nedtryckta i en bok, i en rad av gamla minnen.
En lite jävla ask för all vår kärlek.

Du valde något annat, en ny typ av karriär.

Mitt alter ego och jag har samma dröm
Och du krossar oss båda två.






Fri vers av Sebastian R
Läst 407 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-13 11:02



Bookmark and Share


  amber
Jäävlar vad bra!
2011-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian R
Sebastian R