Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det låter både slampigt och som att jag vore en mansgris. Så är inte fallet, jag försöker bara hitta ursäkter till att komma undan lite.


Konsten att radera något man är.


Jag måste försöka
sluta se dig i ögonen.


Och titta mer på dina bröst.


Så kanske,
kanske kanske.


Glömmer jag hur du ser ut.


Och du,
blir bara en i mängden.




Fri vers av Sebastian R
Läst 412 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-31 00:22



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Åh så bra du skriver!

Ögonen är själens spegel..

I den ser man djupet..

Själen som man älskar..

Därför tittar du kanske ..
nedåt
så att du slipper se
allt de underbara
som är hon.. :)

Helt fantastiskt!
Bokmärker!
2011-05-31

  Patrik Englund VIP
eller blir bara du en i mängden

förstår tanken
2011-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian R
Sebastian R