Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Utanförskap på en emotionell nivå.

Kanske är jag utav en annan art.


För trots att mitt hjärta,
vrider sig likt en gammal disktrasa
när jag tänker på dig.




Så ler jag,
varje gång jag ser dig.




Fri vers av Sebastian R
Läst 376 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-13 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian R
Sebastian R