Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som plast.

Du brukar hävda att du inte bryr dig. Att du är lite som plast och att det bara rinner av dig.
Men inombords kokar du fortfarande. Ingenting har egentligen förändrats.

 


Du undrar hur hon har det.




Fri vers (Fri form) av Sebastian R
Läst 305 gånger
Publicerad 2012-11-10 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian R
Sebastian R