Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Som om längtan aldrig dör.


Och det är när jag inte längre kan få dig.
Som jag alltid vill kunna nå dig.




Fri vers av Sebastian R
Läst 359 gånger
Publicerad 2011-09-28 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian R
Sebastian R