Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Kanske är det snön.

Du tar dig själv för pannan och undrar var denna tyngd kommer ifrån.
Det är som att det där nya halsbandet du fick helt plötsligt är som 18 blyvikter kring din hals. ”Kanske är det snön” tänker du för dig själv. Dina läppar är nariga och det svider när du fuktar dem med tungan.

Du minns hur hans trötta fingrar en gång vandrade över din hand.
Du skrattar till och undrar direkt varför. ”Det finns ingen humor överhuvudtaget i det där.”




Prosa av Sebastian R
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-04 21:21



Bookmark and Share


  ignore_this

Det är tankar som man har tänkt många gånger
utan att få ut på pappret.
Men du lyckas så bra.

Jag berörs av dina ord.
2012-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian R
Sebastian R