Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Komiskt nog, körde jag omkull dagen efter jag skrivit det här.


Sportfåne.

Ibland är det en jävla tur
att jag inte håller på med
höjdhopp eller längdhopp.



För vid varje avstamp
jag gör just nu
så bryter jag benen.



Samtidigt är det synd
att jag inte är bra på att hoppa häck
eller en skitsnabb sprinter.



Då kanske jag skulle kunna
springa bort från hela skiten.
Ta mig över varje hinder.



Men jag har ju alltid min cykel.
Min snabba, fina cykel.
Som ska bära mig runt sjön.



Men jag gör väl som vanligt
Och kör omkull.
Tumlar ner i nåt jävla dike.




Fri vers av Sebastian R
Läst 358 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-13 12:09



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja, den var bra!
Så kan det vara..
det man tänker
händer..
alldeles som magi :)
2011-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian R
Sebastian R