Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag aldrig kan förstå.

Ibland känner jag mig så löjligt tom.
Som att jag inte uppskattar det jag har runt omkring mig.
Eller är det kanske en saknad jag inte kan sätta fingret på?
Jag vill att någon slår undan mina fötter och förändrar hela min tillvaro.

Det är ju så kärleken ska vara.
Obegriplig och fullständig.




Fri vers av Sebastian R
Läst 618 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-29 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian R
Sebastian R