Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Människan är en låga" - Gaston Bachelard


Våga

Människan är en låga,
För att hålla om mig,
Behöver du inte alltid


fråga


Bara våga




Fri vers av Robert Halvarsson
Läst 410 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-13 21:58



Bookmark and Share


  Goginon
Så sant! :)
2012-10-17

  Sommarnattsljus
Jättefin liten dikt. Tack! A
2011-06-24

  miljas
Så snyggt! Känns som jag just fått ur mig något jag själv velat säga i flera dagar... Tack!
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Robert Halvarsson
Robert Halvarsson