Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kungen och prinsessan

Om blicken fritt fick skörda,
må den vara mannen eller kvinnans -
skapa för bäraren den tyngsta börda.
En flickas hand han sökte pressa,
lite äga kungen visshet om,
han dog i famnen av denna prinsessa.
Den som växer genom livet, lär sig detta;
du som söka prygla människans själ,
ditt förfall skall bli ditt eget hjärta.




Bunden vers av Nova.H.A
Läst 370 gånger
Publicerad 2011-05-14 04:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nova.H.A
Nova.H.A