Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gåva

Jag har redan talat om det,
mina drömmar styr min själ.
Jag fick en gåva,
och en styrka likväl.

Det jag ser i mina drömmar,
kommer inte från mig.
Men jag drömmer inte något vackert,
speciellt inte om dig.

Jag vägleds i sömnen,
det är något som vill mig väl.
I dagsljus är du vacker,
men på natten ser jag din själ.

Hur kan jag veta allt jag vet?
När ingen talat om för mig.
Har du tänkt på det nån gång?
Hur kan jag veta sånt om dig?


Jag har varnat dig,

ha inte dolda avsikter.

Jag vet vem du är,

det skriver jag i dikter







Fri vers av Nova.H.A
Läst 429 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-07 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nova.H.A
Nova.H.A