Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vågar

Många är mina skepnader,
och många sidor har min själ.
Den skiftar utan att ändras,
jag vet,
du har svårt att se vem jag är.

Men låt dig inte luras av mina färger,
bli inte rädd för att närma dig.
Jag är skiftande i min natur,
det är det som utgör mig.

Jag är din sommarnatt du drömmer,
jag svalkar dig när du blir het.
Jag är den skatten som du gömmer,
någonstans där ingen vet.

Jag är din åska och din orkan
du blir levande med mig.
Skörda mig som en vild tulpan,
och knyt mina rötter till dig.

Jag får dig att skratta, ibland le,
men jag behärskar en farlig förmåga,
jag kan få dig att böna och be,
kom, närma mig,
om du vågar





Fri vers av Nova.H.A
Läst 274 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-17 00:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gud denna ser jag en stor sanning i ! så vacker applåder :)
2011-07-11

  mare VIP
Bra diktat !
2011-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Nova.H.A
Nova.H.A