Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte mer människa

Du är inte mer människa
mitt hjärta är inte mindre än ditt
och likaså som du känner,
var säker att jag känner mitt.

Elbi, det börjar bli svårt,
att stå upprätt,
när du slår hårt.
Hälften hatar, och hälften har dig kär
men kärlek övervinner allt,
den vet ingen barriär.

Jag måste få vara med dig,
varken komma eller gå
Som om kedjorna som binder mig,
inte är gjorda av järn eller stål
jag är dig lojal, om du vill ha mig
det kan du sätta din himmel på.

Om universum skulle braka,
allt kom till ett slut,
ens om jorden under mig skulle skaka,
skulle jag inte böja från din sida,
men du tar mig inte tillbaka




Fri vers av Nova.H.A
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-16 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nova.H.A
Nova.H.A