Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjunka till ditt botten

Om du kallar dig för vän,
hjälp mig att lämna dig.
Om du kallar dig för älskare,
skynda, kom, befria mig.

Om jag vetat att kärlek är så skadligt,
skulle jag inte älskat.
Om jag vetat att havet är så farligt,
skulle jag inte seglat.
Om jag vetat mitt slut, hade jag inte börjat.

Jag längtar efter dig,
sä lär mig,
att inte längta.

Lär mig hur man klipper kärlekens rötter,
du lärde mig att älska,
så lär mig nu,
hur man stänger kärlekens fönster.

Om du är stark så dra mig upp,
och värm mig i dina lågor.
För jag kan inte konsten att,
simma i dina ögons blå vågor.

De drar mig ner till botten,
älska har jag ingen erfarenhet av,
har inget rep eller flotte,
bara ekot av de ord du gav,
med dem sjunker jag,
djupare i ditt hav.

Om jag var dig kär eller nära där på,
så ta min hand,
ta mig upp till din yta.
Jag är förälskad, från topp till tå,
och jag kan inte flyta.

Jag andas under vatten




Fri vers av Nova.H.A
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-16 03:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nova.H.A
Nova.H.A