Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love orchestra

Dra en pekfingervals

på min nyckelbensharpa, baby

så ska jag spela

det bästa flöjtsolo

du någonsin hört

och jag räknar med

stående ovationer




Fri vers av SusieQ
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-15 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusieQ
SusieQ