Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar kom hit ~

Jag vill ligga en sommar
på stranden naken
och känna hur vinden
smeker mig om baken
Vinden blir din hand
i mitt sinne
Jag tänker på dig ibland.








Fri vers av Nytid
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-16 09:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Längtan infinner sig...
2011-05-17

  Tindra i lyckan
En skön känsla!
2011-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid