Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför är det så svårt!

Du lilla tår som
rullade mer i mitt sår.

Jag blev sviken &
det sved.

Jag vill se upp
det är för mörkt

Jag vill se ljust,
men jag ser inget.

Jag känner bara.




Fri vers av Nytid
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-16 11:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starka känslor..
2011-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid