Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dö, isbjörn, dö.


Där livet slutar tar glädjen vid - Part II.

Betäckt i sparkdräkt.

Minimal tant
på ett minfält
av ångest.

Min fot
i dina käftar
Fis
i ditt ansikte.

Av ångest är du kommen.

DÖDEN.




Fri vers av Brynolf
Läst 158 gånger
Publicerad 2011-05-16 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brynolf
Brynolf