Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

röd jord


vad vet du
om ensamhet
om främmande språk
om vansinnets toner och färger

vad vet du
om smärtor
när ingenting finns

vad vet du
om pinjors doft
om solen
den samma
fast i ett annat hav

vad vet du
om människors liv
om annorlunda
om avsky och hat

master och fåglar
trängs

gräset är grönt
även för en död




Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-16 23:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Djupa livsfrågor lättillgängligt uppställda med ett naturligt flyt texten. Tycker om denna!
2011-05-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
det är grönt på alla sidor av begravningsplatsen,

därför skall jag kremeras
2011-05-16
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP