Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arrogant utan hänsyn..

Arroganta människor
står mig upp i halsen
dom som INTE visar
hänsyn eller respekt
och om dom nu också är en förälder
vad lär dom sina barn..
man märker av vilka hem dom kommer ifrån..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-17 09:19



Bookmark and Share


  Black Bird
Så rätt. Så j**la rätt! Jag tycker inte heller om arroganta människor. Jag bara ... klara inte av dem! Det räcker att man ser på någon, så märker man direkt om den personen är arrogant.
Bra beskrivet, i denna text!
2011-05-18

  Larz Gustafsson VIP
Definitivt.
Vissa föräldrar behandlar sina barn med oerhörd arrogans och nonchalans.
2011-05-18

  Järnkatten
Så är det då upp till oss att föregå med gott exempel...
2011-05-17

  Lars Hedlin
JA kanske de inte själva har fått lära sig....
2011-05-17

  Lars E Jönsson
Hur är man när man är arrogant, nu skall jag snart hämta barnbarnet och lära honom en massa nyttigt. Bra skrivet
2011-05-17

  Bibbi VIP
Ja, tyvärr går synden i arv om vi inte vänder om.
2011-05-17

  Osvalds_Dotter VIP
Man får hoppas att barnen plockar ut de positiva bitarna och
bygger sitt eget pussel.
Att det finns andra vuxna förebilder som
"smittar" med tex ödmjukhet =)
//Jenny
2011-05-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP