Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som Ferlin skrev :Vårt liv är en vindfläkt..


Försvinner för alltid..

Tiden bara rusar
går för fort på livets räls..

Livet är ständigt i rörelse
tar aldrig paus..

Varje sekund slår livets klocka
tills den plötsligt stannar..

Livet varar inte för alltid
allt man äger är nu..







mare





Fri vers av mare VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-05-17 18:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En stor poet, Ferlin. Han skrev många mycket kloka och tänkvärda saker.
"Allt vi har är här och nu", som bandet med det osmakliga namnet Lustans Lakejer sjöng.
2011-05-18

    ej medlem längre
Stark sista rad! Omfattar en stor livsvisdom.
2011-05-17

  Bibbi VIP
Så tänkvärda ord.
2011-05-17

  Valdemar Anders
Så sant!
2011-05-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP