Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapar i tystnaden..

Sitter och skriver
som jag älskar att göra
skapar i tystnad
då får ingen mig störa..







mare










Fri vers av mare VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-17 22:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Instämmer!
2011-05-19

  Bibbi VIP
Så är det för mig också.
2011-05-18

  Järnkatten
Mmm, så är det, det måste vara tyst, även musik stör då...
2011-05-18

  Lars E Jönsson
ljudlöst skriver jag, bra så är det
2011-05-18

  Larz Gustafsson VIP
Precis. Då jag skapar ska det vara tyst runtomkring.
Sitter jag på stan och skriver vill jag inte att någon ska komma fram och pladdra. Det händer tyvärr ändå, men det är viktigt att inte tappa tråden. Ibland får man den inte tillbaka.
Emellertid är det så att jag får mycket inspiration just nere på stan. Man kan inte både äta kakan och behålla den, så jag får räkna de lyckliga stunderna blott.
2011-05-18

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Då skall jag försynt skriva ett "Lycka till!"
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP