Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pennan är redo..

Får jag be om största
möjliga tystnad
avlyssnar en hemlighet
min penna skriver ut..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-05-18 10:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hjärtöronen på helspänn för att inte missa någon nyans . . .
2011-05-19

    Annika J
Just nu är du i "flödet"!
Underbart!
2011-05-18

  Larz Gustafsson VIP
Just det. Tystnaden är välgörande för skrivandet.
2011-05-18

  Lars E Jönsson
jag bara skrattar
2011-05-18

  Lars Hedlin
schhhhhh ..........;)
2011-05-18

  annso.fie
*applåderar i sinnet, väldigt, väldigt tyst...*
2011-05-18

  Bibbi VIP
Sschh!:-)
2011-05-18

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Sschh!
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP