Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

26/5: sista Ordbranden!



Skärholmens bibliotek. Alla med intresse för ord och dess skilda valörer är välkomna att från scen läsa sina egna dikter, på alla slags språk, eller lyssna när andra uppträder. Att sjunga och akustiskt spela fram sina alster är inget hinder, så länge orden står i centrum. Fri entré. Välkomna att läsa, lyssna och/eller dricka en kopp kaffe!

26/5, torsdag, kl. 19-21: Öppen scen. Kom och läs och sjung ut sista Ordbranden! Efteråt kan vi dricka en improviserad sorgöl - och kasta flaskan över axeln, på ängen, i sjön, åt sommaren till!




Fri vers av Per Teofilusson
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-18 10:18



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Det låter så lockande, att en gång få vara med, sista gången! Men det går ju inte. Jag har för mycket på gång i min egen ordbod.
Skön känsla där, att kasta flaskan över axeln, åt sommaren till!
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Per Teofilusson
Per Teofilusson