Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yellow Birdsparrow

Flying birdsparrow

Catching wildflowers

High over the mountains

 

Eyes

Wide

Close

 

See smokefires and mirrors

Be crushed by the rivershores

 

Fly my birdsparrow

Away by the horizon light




Fri vers av Mona Drugge
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-18 14:05



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så vackra solglimtar skänker du
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Mona Drugge
Mona Drugge