Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam vid vattnet..

Satte mig ner
vid vattnets glitter
hörde vågskvalp
och fåglars kvitter
solen smekte
min längtans kind
stilla vidrörde
vårens vind







mare








Fri vers av mare VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-05-18 16:21



Bookmark and Share


  Songbird VIP
Kan verkligen känna stunden, ljuvligt. :)
2011-05-19

  Järnkatten
Solvarmt härligt skrivet :)
2011-05-19

  Linda CH VIP
Ljuvlig beskrivning av en skön stund i naturen.
2011-05-18

    Yarissa
Målande beskrivet!
Vackert..
2011-05-18

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Bra tempo.
Den här sköna försommarbilden sätter sig direkt: smack! Tack!
2011-05-18

    ej medlem längre
Brutalt bra.
I sin enkelhet, det vackra uttrycket
Ett konstaterande om alltings vackerhet
Eller bara jag som tolkar...
Hurra!!
2011-05-18

    ej medlem längre
Fint !
2011-05-18

    Annika J
Håller med Black Bird. Rim och rytm gör dina texter sångbara. Tycker också om ditt sätt att skapa stämning med få ord.
2011-05-18

  Black Bird
Det som jag tycker om med ditt sätt att skriva är att du får till rimmen och takten så bra!!!
2011-05-18

  Larz Gustafsson VIP
Idealläge.
2011-05-18

    ej medlem längre
Ljuv,enkel,skön.
2011-05-18

  Bibbi VIP
Gillar starkt.Var välsignad Du ljuvliga!
2011-05-18

  Ninananonia VIP
Fin dikt!

Gillar ! :)
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP