Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Receptlöst knullande

Du skär ut
hud från mitt bröst

Säger att det är till för att jag ska läka
genom att lägga orden på min tunga
När du rensar
Mina ingångar

Du drar i mitt hår
säger att det är till för att rotera mina tankar
genom att strö
lite extra
salt
på min mat

Du bär ut
min livmoder
från min kropp

Öppnar mitt ansikte

- "För att du ska kunna lyfta ditt huvud högt"


viskade du
( ljudlöst)

Matar mig
med vindar
från ditt snuskiga gap

Titta älskling

"Natten är en nivå lägre
djävulen har svalt sitt eget ansikte"


Viskade du
( ännu högre)


Skar av min tungspets
Flyttade min ryggrad
till en bana

Mellan mina bröst


Spikade
fast min hals
i dimma

Från dina ögons obebodda gravar

som skrek

Ut din sanning


Tyst


När du



Knullade bort mitt jag



Bakom gardinen




Fri vers av svarta ängeln
Läst 604 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-05-18 21:16



Bookmark and Share


  blaite
Fan va bra du är
2011-06-01

  Pimsan Ivarsson
oj. vilket maktövergrepp
du beskriver.
en psykopatisk människa
som kör över en annan
på alla sätt.

väldigt bra text!
som provocerar,gör mig arg...

ja det är receptlöst
och respektlöst...
ett tagande utan att få
2011-05-19

  Julio VIP
mörkt och man blir kraftigt tagen av texten..de ligger i luften, kvar länge
2011-05-19

  Mow Dean VIP
stark beskrivning - av som jag tolkar som en utomkroppslig känsla...
fängslande.
2011-05-19

    Johnjohn
Kan bara instämma med övriga, galet bra skrivet, du målar verkligen känslor med din poesi...
2011-05-18

  Sonia
Helt otroligt bra skrivet.
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln