Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt mej sen gå

 

 

kryper tätt intill

lägger örat emot

hör hur tjälen dras ur det här landskapet

iskristaller som rämnar mellan kolloider

blir den flod

där jag sjösätter mina pappersbåtar

från varvet där det förr

byggdes handskrivna brev




Fri vers av Bo_67
Läst 337 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-18 22:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh fint.
Vackert Bo.
Pappersbåtar av handskirvna brev.
Det vill jag vika.
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Bo_67
Bo_67